Lunchmeny


Välkommna till Skoogs Bistro och deli

Tisdag-Lördag serverar vi lunch 11.30-14.00
vid baren finns bröd, smör, sallad,
kaffe som ingår.

Alltid på menyn

Burgare på lokala kor, ost, picklad gurka, majonnäs
& pommes 255:-

Vecka 18

Tisdag

Kockens:Pannbiff med löksky,

lingon & potatis 195:-

Veg:Ribollita (Toskansk gryta)

med bönor, bröd, kål & parmesan 155:-

Onsdag

Kockens:Rökt regnbåge på rågbröd

med potatis, dill & pepparrot 195:-

Veg:Ribollita (Toskansk gryta)

med bönor, bröd, kål & parmesan 155:-

Torsdag

Kockens:Rökt regnbåge på rågbröd

med potatis, dill & pepparrot 195:-

Veg:Raggmunk med betor, fetaost, valnöt & honung 155:-

Fredag

Kockens:Färsk pasta med salsicciafärs (Robbans gris),

tomat & parmesan 195:-

Veg:Raggmunk med betor, fetaost, valnöt & honung 155:-

Allt går att få i

barnportioner!

Veg 110:-

Kockens 135:-

Burgare 155:-

Kort och gott om vart vi hittar våra råvaror

Fjällkorna kommer från Mats Dahlgren i Tännäs (15km)

Black Angus kossorna kommer från Stefan & Ellika i Ljusnedal 

Hamburgarna är gjord på kött från ovanstående

Burgarbröden gör vi själva

Grillosten är från Strömmens gårdsmejeri (190km)

Mjöl från Limabacka kvarn 

All fisk & skaldjur tar vi hem från Åre atlantfisk (259km)

Grisarna kommer från syskonen som bor kvar i söder & är 100% mangalitza

Vi håller vi oss till svenska grönsaker och helst så närodlade som möjligt, väldigt mycket kommer från 

Jorun på Ås trädgård (217km) 

Mjölk & grädde & smör är ekologiskt från Norrmejerier

Linser & bönor är ekologiska - vi tar dom från Nordisk Råvara

Soja och fisksås från Liura utanför Sälen