Lunchmeny

Semesterstängt

Vi ses igen 4/6!

Kort och gott om vart vi hittar våra råvaror

Fjällkorna kommer från Mats Dahlgren i Tännäs (15km)

Black Angus kossorna kommer från Stefan & Ellika i Ljusnedal 

Hamburgarna är gjord på kött från ovanstående

Burgarbröden gör vi själva

Grillosten är från Strömmens gårdsmejeri (190km)

Mjöl från Limabacka kvarn 

Ostar vi jobbar med är alltid svenska

All fisk & skaldjur tar vi hem från Åre atlantfisk (259km)

Grisarna kommer från syskonen som bor kvar i söder & är 100% mangalitza

Vi håller vi oss till svenska grönsaker och helst så närodlade som möjligt, väldigt mycket kommer från 

Jorun på Ås trädgård (217km) 

Grönbetes Ägg ifrån Byvallen utanför Sveg

Forellromen kommer från Älvdalen (198km)

Får och lamm kommer från Ellen i Bruksvallarna

Mjölk & grädde & smör är ekologiskt från Norrmejerier

Kryddor, linser & bönor är ekologiska - vi tar dom från Nordisk Råvara

Soja och fisksås från Liura utanför Sälen