
Lunchmeny
Välkommna till Skoogs Bistro och deli
Tisdag-Lördag serverar vi lunch 11.30-14.00
vid baren finns bröd, smör, sallad,
kaffe som ingår.
Alltid på menyn
Burgare på lokala kor, ost, picklad gurka, majonnäs
& pommes 255:-
Vecka 18
Tisdag
Kockens:Pannbiff med löksky,
lingon & potatis 195:-
Veg:Ribollita (Toskansk gryta)
med bönor, bröd, kål & parmesan 155:-
Onsdag
Kockens:Rökt regnbåge på rågbröd
med potatis, dill & pepparrot 195:-
Veg:Ribollita (Toskansk gryta)
med bönor, bröd, kål & parmesan 155:-
Torsdag
Kockens:Rökt regnbåge på rågbröd
med potatis, dill & pepparrot 195:-
Veg:Raggmunk med betor, fetaost, valnöt & honung 155:-
Fredag
Kockens:Färsk pasta med salsicciafärs (Robbans gris),
tomat & parmesan 195:-
Veg:Raggmunk med betor, fetaost, valnöt & honung 155:-
Allt går att få i
barnportioner!
Veg 110:-
Kockens 135:-
Burgare 155:-
Kort och gott om vart vi hittar våra råvaror
Fjällkorna kommer från Mats Dahlgren i Tännäs (15km)
Black Angus kossorna kommer från Stefan & Ellika i Ljusnedal
Hamburgarna är gjord på kött från ovanstående
Burgarbröden gör vi själva
Grillosten är från Strömmens gårdsmejeri (190km)
Mjöl från Limabacka kvarn
All fisk & skaldjur tar vi hem från Åre atlantfisk (259km)
Grisarna kommer från syskonen som bor kvar i söder & är 100% mangalitza
Vi håller vi oss till svenska grönsaker och helst så närodlade som möjligt, väldigt mycket kommer från
Jorun på Ås trädgård (217km)
Mjölk & grädde & smör är ekologiskt från Norrmejerier
Linser & bönor är ekologiska - vi tar dom från Nordisk Råvara
Soja och fisksås från Liura utanför Sälen