Lunchmeny


Välkommna till Skoogs Bistro och deli

Tisdag-fredag serverar vi lunch 11.30-14.00
vid baren finns bröd, smör, sallad,
kaffe som ingår.

Alltid på menyn

Burgare på lokala kor, ost, picklad gurka, majonnäs
& pommes 255:-

Vecka 32

Tisdag

Kockens: Fiskburgare med tartarsås, 

jalapeño, fänkål & klyftpotatis195:-

Veg: Färsk pasta med zucchini, bondböna, citron,

 chili & parmesan  155:-

Onsdag

Kockens: Kebabspett (kött från Storhagen) med vitlökssås, 

ört- & chilisalsa, rostad potatis 195:-

Veg: Färsk pasta med zucchini, bondböna, citron, 

chili & parmesan  155:-

Torsdag

Kockens: Kebabspett (kött från Storhagen) med vitlökssås, 

ört- & chilisalsa, rostad potatis 195:-

Veg: Grillad fänkål med fetaost, hummus, 

mandel & dillgremolata 155:-

Fredag

Kockens: Biff stroganoff med kantareller, saltgurka & potatis 195:-

Veg: Grillad fänkål med fetaost, hummus, 

mandel & dillgremolata 155:-

Allt går att få i

barnportioner!

Veg 110:-

Kockens 135:-

Burgare 155:-

Kort och gott om vart vi hittar våra råvaror

Fjällkorna kommer från Mats Dahlgren i Tännäs (15km)

Black Angus kossorna kommer från Stefan & Ellika i Ljusnedal 

Hamburgarna är gjord på kött från ovanstående

Burgarbröden gör vi själva

Grillosten är från Strömmens gårdsmejeri (190km)

Mjöl från Limabacka kvarn 

All fisk & skaldjur tar vi hem från Åre atlantfisk (259km)

Grisarna kommer från syskonen som bor kvar i söder & är 100% mangalitza

Vi håller vi oss till svenska grönsaker och helst så närodlade som möjligt, väldigt mycket kommer från 

Jorun på Ås trädgård (217km) 

Mjölk & grädde & smör är ekologiskt från Norrmejerier

Linser & bönor är ekologiska - vi tar dom från Nordisk Råvara

Soja och fisksås från Liura utanför Sälen